Over RobLeuk dat je een bezoekje hebt gebracht aan mijn website. Om te weten wie ik ben zal ik me hier in het kort introduceren:

Mijn naam is Rob Meeuwsen en ik woon in Nijmegen.

Momenteel ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging als Operationeel Manager/Bedrijfsleider of Troubleshooter. Ik heb brede kennis en ervaring op gebied van operationeel management en heb in het verleden gewerkt als System Manager bij Hewlett Packard (Digital in de jaren 1980), Calculator en Operational Manager bij twee drukkerijen, Internationaal Sales Manager om incourante dealervoorraden uit de automotive markt wereldwijd aan te bieden en Controller / Operational Manager in de containerbusiness. Verder heb ik op vrijwillige basis gewerkt als fotoblogger voor Rijkswaterstaat (zie mijn portfolio fotografie), mijn eigen website gebouwd en in augustus 2017 mijn Google Online Marketing Certificaat behaald.

Genoeg ervaring om een eigen bedrijf te starten. Momenteel ben ik actief bezig om mijn skills op gebied van marketing te verbeteren. Als Google Local Guide breng ik locale business in beeld en schrijf daarbij korte reviews. Meer info hierover vind je op mijn portfolio Google pagina’s.  Ik blijf ondertussen op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging. Hetzij zelfstandig, of in loondienst. Je hulp hierbij wordt zeker op prijs gesteld.

Contact via e-mail