About Me

Leuk dat je een bezoekje hebt gebracht aan mijn website. Om te weten wie ik ben zal ik me hier in het kort introduceren:

Mijn naam is Rob Meeuwsen en ik woon in Nijmegen.

Momenteel ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging als Operationeel Manager/Bedrijfsleider of Troubleshooter. Ik heb brede kennis en ervaring op gebied van operationeel management en heb in het verleden gewerkt als System Manager bij Hewlett Packard (Digital in de jaren 1980), Calculator en Operational Manager bij twee drukkerijen, Internationaal Sales Manager om incourante dealervoorraden uit de automotive markt wereldwijd aan te bieden en Controller / Operational Manager in de containerbusiness. Verder heb ik op vrijwillige basis gewerkt als fotoblogger voor Rijkswaterstaat (zie mijn Portfolio), mijn eigen website gebouwd en in augustus 2017 mijn Google Online Marketing Certificaat behaald.

Genoeg ervaring om een eigen bedrijf te starten. Ik heb tot nu toe alleen nog geen flauw idee met welke business ik voor mezelf zou beginnen. Ik ben dus op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging. Hetzij zelfstandig, of in loondienst. Je hulp hierbij wordt zeker op prijs gesteld.

Contact via e-mail